Home - New - The Punisher Season 1 Complete NF WEB-DL 480p & 720p

The Punisher Season 1 Complete NF WEB-DL 480p & 720p

The Punisher (2017–)

53 min|Action, Adventure, Crime|17 Nov 2017
8.7Rating: 8.7 / 10 from 94,579 usersMetascore: N/A
After the murder of his family, Marine veteran Frank Castle became a vigilante known as "The Punisher" with only one goal in mind, to avenge them.

File ...........: .mkv
Source .........: 1080p NF WEB-DL DD 5.1 x264-NTb
Video ..........: AVC | 1280x720 ~920 Kbps
Audio ..........: 2CH AAC English
Runtime ........: ~55mn
Subtitles ......: English Softcoded
Chapter ........: -
Subscene Link ..: click here

Trailer

Trailer


  • 480p
  • 720p
  • x265
480p
 
Per Episode ~200 MB
ZS 1D MG OL  
 
Batch 2.6 GB
UTB GD
720p
 
Per Episode ~400 MB
ZS 1D MG OL  
 
Batch 4.93 GB
UTB GD
720p x265
Source: 1080p NF WEBRip DD5.1 x264-NTb
 
Per Episode ~150-300 MB
KB MG  
 
Batch 2.6 GB
UTB GD RCT

42 comments

  1. Marvelous upload 😎😎😎😎😎

  2. Can I request here ? I don’t understand where to write the request UwU

    Adventure Time (2010–2018)
    http://www.imdb.com/title/tt1305826/

  3. the batch file for 480 is damaged 🙁

  4. batch 480 ga bisa dibuka/extract min

  5. min bisa request miniseri baru The long road home

  6. batch file 480p damaged

  7. Episode 1 720p stops playing at about 10-11 minutes in. 🙁 If I reopen the episode and try to play it at a later time it plays, but if I try to play it near where it stops then the file causes the program to not respond.

    • Downloaded it again and now it plays fine. Must have somehow gotten corrupted when I downloaded it the first time.

  8. Sorry if i’m leaving this here but the request page is not open so… I wanted to request for “Bad Genius” 2017 thai film
    http://m.imdb.com/title/tt6788942/
    Thank you!!!

  9. corrupt bos, 480 maupun 720p, cuman bsa ampe 10-15 menitan.

  10. pake sub web rip bisa gak?

  11. Saya sudah 3 kali download yg versi 480p via GD dan 3 kali pula tidak bisa di extract padahal sudah pake 7zip.
    Ada yg bisa bantu? Terima kasih

  12. Saya download pake HP. Pake uc browser dan extract pake 7zip tapipak gagal terus.

  13. Admin kapan Marvel Rune Away 😀

  14. Min encode x265 nya dong, user kuota ane 😂😂😂

  15. Gan, file yg 480p archivenya corrupt, ane pake android, udh dua kali download di server GD

    • udh dibuatin pack baru silakan cek ulang linknya, tapi pack sebelumnya nggak ada masalah kok (download pake PC & IDM, ekstrak pake Winrar)

  16. Redirect http://intercelestial.com ga lewat di wifi.id om
    bisa ganti shortlink lain

  17. Kumpulbagi links please

  18. batch x265 yang gd kok malah ke lucifer ya?

  19. kumpulbagi per episode 720p x265 ga lengkap
    di google katanya ada 13episode, disitu cuma 12, kurang 1

  20. ealah ternyata pahe juga ngeluarin encode x265 buat the punisher

  21. Can i Request The Punisher Season 1 in 720 BluRay Please ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *