Home - Action - Spider-Man: Homecoming (2017) BluRay 480p, 720p & 1080p

Spider-Man: Homecoming (2017) BluRay 480p, 720p & 1080p

Spider-Man: Homecoming (2017)

133 min|Action, Adventure, Sci-Fi|07 Jul 2017
7.5Rating: 7.5 / 10 from 360,460 usersMetascore: 73
Peter Parker balances his life as an ordinary high school student in Queens with his superhero alter-ego Spider-Man, and finds himself on the trail of a new menace prowling the skies of New York City.

File ...........: .mkv
Source .........: 1080p.bluray.x264-sparks
Video ..........: AVC | 1280x536 971 Kbps
Audio ..........: 2CH AAC English
Runtime ........: 2h 13mn
Subtitles ......: English Softcoded
Chapter ........: -
Subscene Link ..: Indonesian, English
Screenshot .....: View

Trailer

Trailer


BluRay 480p x264 500 MB
UTB RCT GD MG OL  
 
BluRay 720p x264 1 GB
UTB OL RCT GD MG  
 
BluRay 720p x265 715 MB
UTB OL RCT GD MG  
 
BluRay 1080p x264 DD5.1 3.29 GB
MediaInfo UTB RCT GD MG KB

49 comments

  1. hdtc belum keluar ini?

    • BayHarborButcher

      HDTC udah punah gan :v
      kalo ada web ngasih tulisan hdtc itu palsu
      cuma hdts ditulis hdtc biar banyak yg download

  2. Bluray gotg 2 kapan gan?

  3. Bluraynya kapan rilis?

  4. HD rilis 18 OKTOBER

  5. BluRay 25 september tapi belom 4K

  6. Please upload webrip quality. Waiting patiently

  7. It is available on every site except your site so upload webrip quality as quickly as possible

  8. I have so much expectations from this site. Upload webrip quality as quickly as possible

  9. Yes, I am ready to wait. No problem. But when it’s going to release on bluray?

  10. Min cek link sebelah ganool.ee udah keluar yg web-dl masa pahe.in belum punya?

  11. upload yang web-dl 480p dong min, buat ditonton dihp

  12. akhirnya nongol juga bluray-nya, sipp min

  13. nunggu yang 480p min

  14. lama lama tertarik jadi encoder kaya bang ibra, cuman nyari source movienya yang susah banget

    • source sih bnyak gan d torrent bejibun ori smua rata” file yg 1080p ajah min 8GB itu yg x264 ac3 apalagi yg imax dts/atmos bisa ampe blasan/puluhan giga
      yg paling susah nya nge encoder nya butuh spec dewa

  15. hip hip hooray !!

  16. 1080 please…

  17. please do not upload 1080p now.
    upload 1080p later when remux best source available, and audio ac3 please.
    thanks in advance.
    #Your_Big_Fan

  18. thank you so much.. Source from SPARKS is good!!

  19. Please upload kidnap 2017

  20. bluray gx ada behind scne nya yah.. 🙁

  21. Engkong masih nunggu yang 1080p….

  22. Min mana yg 1080p….?

  23. Di tunggu BluRay AC3 1080p nya Min 🙂

  24. 720p x264,,, kaga bisa min,
    Mentok di singgah.in

  25. min tolong di Fix untuk server Google Drive yang Error (400)

  26. di tunggu yg 1080~

  27. plz BluRay 1080p x265

  28. Thanks bgt Min, udah di upload 1080p nya
    Sukses selalu (Y) 😉

  29. Thanks for 1080p!

  30. Spider-Man.Homecoming.2017.2160p.BluRay.REMUX.HEVC.DTS-HD.MA.TrueHD.7.1.Atmos-FGT

    Update Pliss…

  31. اللہ ہو اکبر

  32. Admin, mau tanya ini bluraynya ga termasuk yang uncut-nya yak? Karena saya nonton trailer sama bluraynya kok ga sinkron hehe. Tapi sebelumnya terimakasih banyak min.

  33. Bikin REMASTERED nya min?

  34. Sir, will you please upload the REMASTERED version?

  35. I see that there is no REMASTERED version of this movie. Is that because you couldn’t find a good source? How about the source at:

    http://www.hd-gb.net/spider-man-homecoming-2017-2160p-eur-uhd-blu-ray-hevc-truehd-7-1-terminal/

    I checked the links and they’re still working. Can you use it? I’m sorry if this source turns out to be another bad source; or if you knew about this source and is already working on it.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *