Home - Action - Maze Runner: The Death Cure (2018) REMASTERED BluRay 900p & 1440p

Maze Runner: The Death Cure (2018) REMASTERED BluRay 900p & 1440p

Maze Runner: The Death Cure (2018)

143 min|Action, Sci-Fi, Thriller|26 Jan 2018
6.3Rating: 6.3 / 10 from 72,446 usersMetascore: 51
Young hero Thomas embarks on a mission to find a cure for a deadly disease known as "The Flare".

File ...........: .mkv
Source .........: 2160p.BluRay.x264.8bit.SDR.DTS-HD.MA.TrueHD.7.1.Atmos-SWTYBLZ ~ 50.54 GB
Video ..........: AVC | 1600x668 @CRF 24.200 ~1 481 Kbps (900p)
................: AVC | 2560x1070 @CRF 25.200 ~3 648 Kbps (1440p)
Audio ..........: 2CH AAC 144 Kbps English (720p)
................: 6CH AC-3 384 Kbps English (1080p)
Runtime ........: 2h 23mn
Subtitles ......: English softcoded
Chapter ........: Numbered
Subscene Link ..: Indonesian, English
Note ...........:
1440p release encoded on high level 5.0 and 10 reference frames (L4.1 cannot handle 1440p encode)
Your setup might won't able to decode it properly. You can try it anyway or download the sample first here.
+Please don't ask for other 1440p release, it takes all night long to encode and I don't think the time spent is really worth it compared to 1080p.

Trailer

Trailer


Comparison

Comparison

1080p vs 1440p
image host image host
image host image host
image host image host
image host image host
image host image host
image host image host

900p 1.6 GB
UTB GD MG KB  
 
1440p 4.06 GB
UTB GD MG KB

28 comments

  1. what a “L.A.M.E” encode ? “2160p 10bit HDR BluRay x265” is much way more better that this crap. pweh! ?

  2. bang yang 720p tidak di buat ya?

  3. Can u upload that movie please???
    Agora (2009)
    https://m.imdb.com/title/tt1186830/
    Tombstone (1993)
    https://m.imdb.com/title/tt0108358/
    King Arthur (2004)
    https://m.imdb.com/title/tt0349683/

  4. Thanks. The sample works great for me. The picture is so marvelous!

  5. oalah tolong lah min 720 nya jangan dihilangkan

  6. I was waiting for The Death Cure Remastered 720p, ’cause I’ve downloaded the first 2 Maze Runner films in 720p Remastered, only to find out that you’re didn’t encode a 720p Remastered for The Death Cure. Whyyyyyyyy?? :'(

  7. 1440p I cant watch on my TV. So is useless for me. 🙁

  8. 900p untuk tv LED HD support gak min ??

  9. MANTAB!!! Ini dia yang di tunggu. Kalau bisa upload yang 1440p yang masuk box office 1-5 aja Gan

  10. Mulai berani mainan sama yang gede2 nih. Lol…
    Thanks~

  11. encoding 1440p semalaman ya min ? lain kali gak usah min, 1080p udah bening kok.

  12. Bodoamat gw user 480p wkwkwk 😀

  13. rip kuota min.. walahhh..
    kaum 480 cuma bisa minyakk

  14. Ini yang ane tunggu dari Pahe.in. Yang namanya REMASTERED pasti untuk kualitas tertinggi, highest quality possible. Yang lain masih berkutat pada FHD 1080p (*k*cage, y*s/y*f*, gan**l, dll), sudah saatnya ada yang berlari didepan dengan UHD 2K/4K.

    Menurut data IHS Markit (silahkan di Googling), penjualan UHD TV sudah lebih banyak dari HDTV/FHD TV. Smartphone menengah (snapdragon/exynos) dan laptop murah (celeron, i3) juga sudah support playback hingga resolusi UHD. Kuota sekarang juga murah, pake Thr** ada paket 5 ribu/5GB, 2 ribu/2,5GB & 1500/2GB.

  15. Tolong seluruh seri film transformers dari 2 sampai 5 The Last Knight bikin versi REMASTERED nya, menurut ane kualitas gambarnya kurang bagus. Terima kasih admin.

  16. bro ini subtittlenya yg mana ya yang cocok? banyak banget soalnya

  17. just wanna say thank you 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *