Home - TV-Action - Agents of S.H.I.E.L.D. Season 1-5 Complete BluRay 720p

Agents of S.H.I.E.L.D. Season 1-5 Complete BluRay 720p

Agents of S.H.I.E.L.D. (2013–)

45 min|Action, Adventure, Drama|24 Sep 2013
7.5Rating: 7.5 / 10 from 175,898 usersMetascore: N/A
The missions of the Strategic Homeland Intervention, Enforcement and Logistics Division.

File ...........: .mkv
Source .........: 1080p.BluRay.VietHD (S1-2)
................: 1080p.BluRay.x264-SHORTBREHD (S3-5)
Video ..........: AVC | 1280x720 ~900 Kbps
Audio ..........: 2CH AAC
Runtime ........: ~43mn
Subtitles ......: English Softcoded
Chapter ........: Numbered
Subscene Link ..: Here

Trailer

Trailer


  • Season 1
  • Season 2
  • Season 3
  • Season 4
  • Season 5
Season 1
UTB GD MG
Season 2
UTB GD MG
Season 3
 
Per Episode 300 MB
1D MG  
 
Batch 3.3 GB + 3.2 GB
UTB1 UTB2 GD1 GD2
Season 4
 
Per Episode 300 MB
1D MG  
 
Batch 6.45 GB
UTB1 UTB2 GD1 GD2
Season 5
 
Per Episode 300 MB
ZS MG  
 
Batch 3.23 GB x2
UTB1 UTB2 GD1 GD2

35 comments

  1. om ibra … yg serial tv kalo bisa sediakan single link ya om., dan di tunggu ilmu “pahe 1080p” nya (y)

    • Lebih enak 1 episode /link dr pd batch (single link), krn gak ada ke khawatiran file corrupt,
      Juga klo 1 link di hosting A broken, bisa ambil 1 episode yg sama dr File Hosting yang lain,
      Cuman 720p dan 480p gan 😀
      1080p udah banyak sesepuh yg garap pd resolusi tsb 🙂

  2. Please re-upload this to Mega. Thanks!!

  3. Nevermind. I managed to find a torrent of it.

  4. All links have been checked and re-uploaded, added Indoshares and Kbagi.

    Thanks

  5. Please provide “MEGA” Alternative Links too… Thank you! ^o^

  6. link mega please,, ga lemot saat download.. dan stabil koneksi nya.

  7. terimakasih banyak gan, saya kalo cari2 tv series yg season2 awal suka maen kemari, soalnya enak 1 episode 1 link. lebih suka gitu drpd paketan hehe. sukses terus gan.

    • Tp gak mesti gitu sih, klo yg series dengan season banyak kita lakukan BATCH (RAR 2-3 part), biar gak riber upload dan posting nya.
      Klo File Hosting MEGA memang sengaja kita jadikan per episodes, krn gampang posting nya.

  8. Thank you so much ^o^

  9. kak, kalo boleh diupload dong yang 480p, soalnya hardisk udah ampir full nih…..

  10. Most of the links are down. Can you please re-upload? Preferably batched eps on Kumpulbagl. Thanks.

  11. Bambang Purwo Santoso

    Link mega nya di perbarui dong min. Mau nonton dari season 1 nih..

  12. Please update season 1 & 2 MEGA link. I can’t access that link. Thanks

  13. Mega links are down. Can u please re-up?

  14. Please can someone add a Torrent Download? Highly Appreciated!

  15. http://uptobox.com/ha3fxcuglbif/maos-s01e05-720p-bluray-x264-299mb-pahe-in.mkv

    this link cant be download saying its a malicious site by google chrome, any other link please!

    agent of shield season 1 episode 5

  16. Why don’t you add torrents for all of the series ?

  17. Your Google Drive account was limited, please login with another Google account.
    The account will be returned to normal after 24 hours.

    Maksudnya gimana ya min? Makasih 🙂

    • masuk ke akun googledrive anda, hapus berkas2 yg udah diunduh
      hapus juga trash bin/kotak sampahnya
      setelah itu coba ulang lagi downloadnya

  18. I downloaded the file from Google Drive
    Asked me password to extract

  19. Season 2 in Web-Dl too ?

  20. Min ga ada yang 480p ?? Terlalu besar size nyaa min. Makasih

  21. Kickmeintheass

    Kenapa serial ga upload x265 min ? Biar lebih keil sizemya

  22. Ada yg 480 min?

  23. There is a problem with Google Drive Links please look into it and fix them asap..!!!

  24. Thanx for the season 4 in bluray

  25. thank you for this!

    could you also do Magnum P.I (1980-88) S01-S08 Remastered 720p bluray thx!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *