Home - Action - Man of Steel (2013) BluRay 480p, 720p, & 1080p

Man of Steel (2013) BluRay 480p, 720p, & 1080p

Man of Steel (2013)

143 min|Action, Adventure, Sci-Fi|14 Jun 2013
7.1Rating: 7.1 / 10 from 664,610 usersMetascore: 55
An alien child is evacuated from his dying world and sent to Earth to live among humans. His peace is threatened, when survivors of his home planet invade Earth.

File ...........: .mkv
Source .........: 1080p BluRay REMUX DTS-HD MA 7.1-PublicHD
Video ..........: AVC | 1280x532 1337 Kbps (CRF)
Audio ..........: 2CH AAC English
Runtime ........: 2h 23mn
Subtitles ......: English Softcoded
Chapter ........: Numbered
Subscene Link ..: Indonesian, English
Screenshot .....: View

Trailer

Trailer


BluRay 480p x264 500 MB
UTB MG GD  
 
BluRay 720p x265 743 MB
UTB MG GD  
 
BluRay 720p x264 1.43 GB
UTB MG GD  
 
BluRay 1080p x264 4.36 GB
UTB MG GD
GD done

21 comments

  1. Plz Upload in Dual Audio Hindi-English.

  2. Can you please re-post this in 720p x264 or x265 to Google Drive, Openload, or Mega? Thanks!

  3. 480p plisss

  4. Plz, can you reload man of steel in 1080p to google drive or opeload coz i can’t download this film in google drive it’s always broken n can’t stop to download although file full or finish. Thank! (Sorry if my english so bad) ?

    • downloadnya pake browser apa?
      jangan download langsung via browser, rawan korup, pake aja aplikasi downloader dari pihak ketiga, misal IDM kalo tuk PC

  5. Man.of.Steel.2013.2160p.BluRay.x264.8bit.SDR.DTS-HD.MA.TrueHD.7.1.Atmos-SWTYBLZ
    https://rarbg.is/torrent/759xtie

    If possible, please do a remastered version of this movie too.

  6. om saya mo download ini yg 1080p tapi takut keluar ug remastered, apakah ada rencana ngeluarin remastered om?

  7. req man of steel uhd min, udah lama keluar uhd nya and bagus warna nya.udah ada yang bandingkan di youtube ternyata uhd lebih mantap.

  8. Please min. ?
    Man.of.Steel.2013.2160p.BluRay.REMUX.HEVC.DTS-HD.MA.TrueHD.7.1.Atmos-FGT

  9. Remasternya dong min

  10. 1080p bluray pun ok min, upload plis

  11. Upload remasterednya juga dong min, justice league pun gak lah bagus banget tapi kayanya diupload juga.Jadi upload aja man of steel remasterednya supaya complete collection remasternya.Liat aja dikomen berapa ramai yang mahu remasterednya.

  12. remaster nya mana gan

  13. Link 720 its dead

  14. uhd kapan min?ni comparison 4k vs 1080p gambarnya bagus deh https://youtu.be/PpZJjl0l30E

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Solve : *
3 + 13 =