Home - TV-Action - Kingdom Season 1 Complete NF WEB-DL 480p & 720p

Kingdom Season 1 Complete NF WEB-DL 480p & 720p

Kingdom (2019–)

45 min|Action, Drama, Horror, Thriller|25 Jan 2019
8.2Rating: 8.2 / 10 from 14,259 usersMetascore: N/A
While strange rumors about their ill king grip a kingdom, the crown prince becomes their only hope against a mysterious plague overtaking the land.

File ...........: .mkv
Source .........: 1080p NF WEB-DL DD5.1 x264-MZABI
Video ..........: AVC | 1280x640 ~950 Kbps
Audio ..........: 2CH AAC Korean
Runtime ........: ~50m
Subtitles ......: English+Indonesian Softcoded
Chapter ........: -
Subscene Link ..: Here
Trailer ........: Watch

  • SD
  • HD
480p | 6 Eps
 
Per Episode 150-200 MB
ZS MG  
 
Batch 1.09 GB
UTB GD
720p | 6 Eps
 
Per Episode 300-450 MB
ZS MG  
 
Batch 2.24 GB
UTB GD

GD Done

31 comments

  1. HD 720p, Per Episode is 300-450 MB
    SD 480p, Per Episode is 150-200 MB

  2. Mantap nih serial tv korea dri nf, recomended. Gomawo min.

  3. Min kenapa ya format batchnya selalu format rar? Sorry nih nanya, karena pertama kali download nih film

  4. Please upload 720p x265. Thank you so much!

  5. Anyonghaseyo makan bakseyo
    Kamsiahamnida

  6. Is it possible to do dual audio?

  7. Please add K-Drama Tags

  8. Kalo lu suka nonton GOT. Lu harus nonton ini. Parah sumpah bagus banget. Review 9/10.

  9. If its possible please make the subtitle hardcoded. Thank you.

  10. Please make it easier to get to the download links.

  11. Why not in english .Can you please upload in english

  12. Min ada password kalau mau buka kalo di download dari utb, apa password nya?

  13. Yang batch file waktu diekstrak error mulu,, udah download 2 kali tetep gitu. Untung pake wifi , mohon segera diperbaiki min

  14. Season 2 nya kapan ya min

  15. Season 2 dong min hehe *_*

  16. Otw nih denger dari TWDIS rame

  17. Wwow, epic banget, tadinya pesimis direkomen sama temen, tak kira cuman macem K-Drama yg lainnya, ga taunya beda banget, ngerinya dapet, politiknya seru, heroiknya juga kena banget, jauh lebih bagus ketimbang TWD yg makin gaje, apalagi FTWD 10/10

    Tapi asem lah season 2 nya 2020 masih lama wkwkw

  18. Is there a second season?

  19. kindly requsted admin sir uploads netflix series in english audio too from now plz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *