Home - Action - Central Intelligence (2016) UNRATED BluRay 480p & 720p

Central Intelligence (2016) UNRATED BluRay 480p & 720p

Central Intelligence (2016)

107 min|Action, Comedy, Crime|17 Jun 2016
6.3Rating: 6.3 / 10 from 126,490 usersMetascore: 52
After he reconnects with an awkward pal from high school through Facebook, a mild-mannered accountant is lured into the world of international espionage.

Size/File ...: 750MB | .mkv
Source ......: UNRATED.1080p.BluRay.x264-DRONES
Video .......: AVC | 1280x534 819 Kbps
Audio .......: 2CH AAC
Subtitles ...: English softcoded
Chapters ....: Numbered
Runtime .....: 1h 56mn
Subscene link: Indonesian, English

Screenshot

Screenshot

1

2

3

Trailer

Trailer


480p x264| 350MB
Uptobox Indoshares GD RCT  
 
720p x264 | 750MB
Uptobox Indoshares GD RCT  
 
720p HEVC x265 | 520MB
Uptobox Indoshares GD RCT

13 comments

  1. subnya nggak ada yang pas atau ini sourcenya beda dari yang lain

    • BayHarborButcher

      kurang tau soal sub, cuma ini diencode dr source terbaik yang ada saat ini
      jadi kalau nggak pas bisa diresync, dan ‘salah’ subbernya karna nggak download dari sumber terbaik :))

  2. ada punya source english sub nya gak biar gampang di pindah timingnnya

  3. Knapa baru 5 menit film mulai udah ga bsa diterusin -_- rugi kuota donk ni,padahal file film dah lengkap

  4. enggk bikin sub nih ??
    di subscene gk ada 🙁

  5. can u plz upload warehouse 13 and bones and the shield series plz reply me

  6. Unratednya mana?

  7. 720px265 mega links not work Upload new link

  8. 720px265 mega links not work Upload new link….all new links pls

  9. bisa upload yang 1080p gan?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *