Home - TV-Action - Band of Brothers COMPLETE BluRay 480p & 720p

Band of Brothers COMPLETE BluRay 480p & 720p

Band of Brothers (2001)

594 min|Action, Drama, History, War|09 Sep 2001
9.5Rating: 9.5 / 10 from 299,643 usersMetascore: N/A
The story of Easy Company of the U.S. Army 101st Airborne Division, and their mission in World War II Europe, from Operation Overlord, through V-J Day.

Size/File ...: 500-650MiB | .mkv
Source ......: JAP.1080p.DTS-HD.MA5.1.AVC.REMUX-FraMeSToR
Video .......: AVC | 1280x720 ~1 222 Kbps
Audio .......: 2CH AAC
Subtitles ...: English softcoded
Chapters ....: Included
Runtime .....: 1 hour/eps
Subscene link: Indonesian, English

Trailer

Trailer


BluRay 480p x264
 
Per Episode
KB MG  
 
Batch
UTB GD
BluRay 720p x264
 
Per Episode
KB MG  
 
Batch
UTB GD

28 comments

  1. Band of Brothers & The Pacific emang cucok rumpi, apa lagi ditambah nonton Apocalypse: The Second World War (cari link di youtube) Mantap Djiwa Cuy

  2. Please fix mega links. Thanks

  3. sub indo nya yg mana nih ??

  4. please use google drive for all movies or series hehe ,

  5. mantan pacar miyabi

    Ngatasin akun limit lewat gd gimna bang? :3
    Masa harus nunggu 24jam :3 part1 nya udah, tinggal part 2nya :3

  6. min, password rar part 1 nya apa ??

  7. iya bener pake password rarnya apa ??
    part1 part2 minta password, kasih tau segera min.. mau nonton nih…

    • file band.of.brothers.br.72-pahe.in.part1.rar dan band.of.brothers.br.72-pahe.in.part2.rar gak ada passwordnya.
      yakin download dari sini?

  8. Apek iki mimin pahe

  9. Fikri Zaki Septian

    gan yang episode 7 nya ngaco, masa udah di download pas diliat ternyata episode 1

  10. maturnuwun min, joss gandoss top markotop

  11. Pengen Generation War

    Min Upload Generation War dong…

    http://www.imdb.com/title/tt1883092/

    Saya tunggu, atau mimin Email saya yah kalo udah ada ? hehehe

  12. Please upload this in 720p x265…..it will be really helpful

  13. KB yang 720p-nya kayanya bermasalah deh min. kena internet positif

  14. MAN THANKS

  15. Report utk BlueRay x264 720p (Batch) :

    1. Link GugelDrive – drive.klop.me, utk semua part nya tidak bisa diakses (401- Invalid Credentials).
    2. Link Uptobox, part 2 nya data loss.

    *semoga bisa di refresh kmbali data dan link nya.
    makasih bnyak Admin ganteng, good job.. 😉

  16. Sheikh Akbar Quraishi

    Please upload Ken Burn’s The Civil War 1990 HD Remake Version!
    I can’t find it anywhere on the internet except Netflix But the irony is i Don’t have Netflix account!
    Please upload it! I beg you.
    Thank you.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *