Home - Action - Avatar (2009) EXTENDED BluRay 480p, 720p, & 1080p

Avatar (2009) EXTENDED BluRay 480p, 720p, & 1080p

Avatar (2009)

162 min|Action, Adventure, Fantasy, Sci-Fi|18 Dec 2009
7.8Rating: 7.8 / 10 from 1,055,104 usersMetascore: 83
A paraplegic Marine dispatched to the moon Pandora on a unique mission becomes torn between following his orders and protecting the world he feels is his home.

Size/File ...: 1.8GiB | .mkv
Source ......: 1080p BluRay Remux AVC DTS-HD MA 5.1-KRaLiMaRKo
Video .......: AVC | 1280x718 1 318 Kbps
Audio .......: 2CH AAC
Subtitles ...: English softcoded
Chapters ....: Yes
Runtime .....: 2h 58mn
Subscene link: Indonesian, English

Trailer

Trailer


BluRay 480p x264 700 MB
UTB GD MG  
 
BluRay 720p x264 1.76 GB
UTB GD MG  
 
BluRay 1080p x264 DD5.1 4.29 GB
UTB GD MG LU MediaInfo

GD DONE

33 comments

  1. 480p hevc is not playing well I have tried alot of players and devices. I can see separated squares while playing.

  2. x265 720p pls

  3. Tolong remastered film avatar 2009 yang ini dong, minta tolong kepada admin.

  4. BIAS on 480p… having a HEVC Encode… tssk.. which is WORST not WORTH!!! -.-“

  5. Please upload in 1080p

  6. gan, file 720p gdrive kayanya rusak. di download gagal mulu. udah coba copy ke akun gdrive yg lain ttp sama hasilnya. tlg di cek.

  7. Bisa kok…

  8. Remastered

  9. bisa upload’in yg 720p x265 atau yg Remastered 1080p

  10. bos, tolong kasi yg remastered ya

  11. remastered x265 1080p please ☺️

  12. Upload versi Mega dong min, yang 480p

  13. Encode 720p x265 please..!

  14. yang ini ada yang remastered gak min,, upload plisss

  15. Please ada UHDnya gak ya

    • BayHarborButcher

      gak ada dari sananya bang


      yang minta UHD/Remastered, kalian meminta sesuatu yang tidak ada

  16. Please upload Avatar (2009) in UHD 1080p.

  17. Hi BayHarborButcher, why 480p X265 file in GD show the size as 0 B? and is it really bad quality for 480p X265 encode (based on Qasim and BayHarborButcher2.0 comments)?

  18. Make A UHD print of Avatar

    • BayHarborButcher

      Ask the director and/or production house first then we’ll do it
      seriously, people. Do a little research before asking for something.

  19. Up untuk Bluray 1080p nya aja min, thanks banget kalo berkenan

  20. Plis upload 720p x265 min 🙁

  21. 1080p pliss

  22. 1080p ada ga min??

  23. subtitle yg pas yg mana ya? di subscene ko ga ada yg untuk bluray extended 720p ya?

  24. link nya mati semua min

  25. update : link masih mati

  26. update : 1080 lancar jaya

  27. Kenapa yang 1080p gw puter di MX Player filmnya ngga kelar min? Dimenit menit terakhir filmnya berhenti otomatis, gimana min? Pencerahannya mohon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *