Home - Horror - Annabelle: Creation (2017) BluRay 480p & 720p

Annabelle: Creation (2017) BluRay 480p & 720p

Annabelle: Creation (2017)

109 min|Horror, Mystery, Thriller|11 Aug 2017
6.6Rating: 6.6 / 10 from 71,490 usersMetascore: 62
12 years after the tragic death of their little girl, a dollmaker and his wife welcome a nun and several girls from a shuttered orphanage into their home, where they soon become the target of the dollmaker's possessed creation, Annabelle.

File ...........: .mkv
Source .........: 1080p.BluRay.x264-SPARKS
Video ..........: AVC | 1280x536 811 Kbps
Audio ..........: 2CH AAC English
Runtime ........: 1h 49mn
Subtitles ......: English Softcoded
Chapter ........: -
Subscene Link ..: Indonesian, English
Trailer ........: View

Screenshot

Screenshot




BluRay 480p x264 342 MB
UTB RCT GD MG  
 
BluRay 720p x264 700 MB
UTB RCT GD MG OL  
 
BluRay 720p x265 HEVC 434 MB
UTB RCT GD MG OL

28 comments

  1. Why don’t you post screenshots?

  2. @asu, namanya jga g tau… ga ush sok inggris lu… grammarlu berantakan

  3. Why people was so dumb to download this shit.

  4. I have noticed that most of your uploads are 854*360. But the real 480p resolution is 854*480p it would be great if your future upload were 854*480p Thanks.

  5. Mega button jot working redirecting to openload.

  6. Min linknya kok php ya.. mau menuju link mega kok jadi openload.. kao buka link openload jadi ke indoshare ? (720p)
    !#/!&#^^@*!&

  7. Every time I go to MEGA link on 720p x264, it redirects me to Openload, but I wanna download using MEGA. Fix it please?

  8. Terima kasih pahe.in !
    salam moviemania…….

  9. yang kebanyakan protes, pada brisik lu ah. Tinggal comot juga pake banyak bacot. Kalo mo cepet mending pilih link G-Drive aja broooo…

  10. BHhaHAha rame amat ,,, bener kata @Engkong comot aja G-Drive , jangan lupa bersihin storage’nya haha kalo lo sering donlot di G-Drive

  11. Masalah nya bule pada gak biasa pake GDrive 😀
    Mereka biasa download lewat MEGA, MediaFire, RapidaGator, Uploaded, Openload, NitroFlare.

  12. Link GDrive x265 offline min…

  13. min bisa upload di diskokosmiko.mx ?

  14. sabar ya min…. komen ngga jelas mungkin dari salah satu figuran ni film …. :v :v

  15. gan yg uptobox kok ga bisa ya?

  16. Gan annabelle 2 yg 1080p x265 ga ada ?tanks

  17. Om yang 1080p tolong upload ?

  18. link uptobox k hapus gan,
    trs gk bisa buka intercelestial, knp gk pake sidespce smua aj gan??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *